Популярне

Жителі Тернополя скаржаться на роботу комунальників

“В ямі по трубах бігали діти” – тернополяни скаржаться на безвідповідальність комунальників

«Прямо в ямі, по трубах бігало 7 дітей!», — пише тернополянка Вероніка Гавриляк у мережі «Фейсбук» про небезпеку, яка чатує на вул. Лепкого. Її, за словами жінки, створили самі комунальники.
Останні вирили там котлован для прокладання труб, однак належного обгородження не зробили.

«Вул. Лепкого, коло дерев’яної церкви. Розрили для прокладання труб. Розрили, а нормально обгородити забули. Прямо в ямі, по трубах бігало 7 дітей! Крім труб, там ще з землі стирчить метрова арматура! Висота там близько 2-х метрів! І якщо з одної сторони, хоч якось обгороджено, то з другої зовсім ні! Дітей я прогнала, хоча не факт, що через 5 хв. вони там не будуть знов. Тому дуже прошу батьків, дивіться де гуляють ваші діти. Бо мені в середині все стерпло, коли побачила як діти там скакали і лазили по тих трубах!», — йдеться у дописі Вероніки Гавриляк.

Вона вже звернулась в Тернопільську міську раду та обіцяє подати скаргу на комунальників.

«А на комунальників подам скаргу! Бо це не загородження! Там запросто хтось вечором може впасти, бо якщо на території церкви не світиться, то там дуже темно!», — додає жінка та застерігає тернополян слідкувати за безпекою своїх дітей, адже, схоже, її не гарантує нам ніхто.

Олександр Микитів
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією